duminică, 7 iulie 2013

Deschidem trei saloane noi !!!



IMPERIAL Grand Ballroom este un centru pentru evenimente ce ofera o noua dimensiune a luxului si serviciilor de calitate. Saloanele Imperial va ofera grandoarea, eleganta si stralucirea de la Curtea Regelui !



Imperial este brand-ul de care aveti nevoie pentru reusita oricarui tip de eveniment din viata Dvs.
Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde de fiecare data veti simti nevoia sa reveniti.

Va oferim inca  saloane decorate in stil aristocrat de catre  designeri de top.

Saloanele : Elisabeta , Ludovic si Victoria situate in zona rezidentiala Aviatorilor/ Pipera.


 Veti face cunostinta cu o echipa formata din profesionisti pasionati cu o experienta relevanta in industria evenimentelor de top care va vor sta la dispozitie atat in perioada de organizare, cat si pe intreaga durata a evenimentului.

 EVENIMENTE REUSITE!
Nunti, botezuri,cununii, petreceri corporate sau petreceri aniversare, conferinte, seminarii, lansari de produse, expozitii, baluri , banchete, targuri, concerte live, degustari de vinuri.








Petreceri corporate
Ofera angajatilor companiei tale un eveniment in conditiile pe care le merita. Petrecerile firmei tale vor beneficia de atentia cuvenita si sunt sursele de creeare ale unei atmosfere destines si placute intre colegi.IMPERIAL Grand Ballroom iti sta la dispozitie cu toate elementele de care aveti nevoie pentru a organiza cele mai reusite petreceri : tematice, aniversare sau gale.

Petreceri si evenimente
De la prezentari de moda pana la lansari de produse: detinem toate caracteristicile pentru a indeplini conditiile organizarii unor astfel de evenimente. Daca iti doresti o petrecere de neuitat, avem "ingredientele" perfecte pentru a fi satisfacut pe deplin.

Conferinte
Imperial este locul ideal, fie ca trebuie sa organizezi o conferinta stiintifica,  o conferinta in cadrul companiei sau conferinta de presa, IMPERIAL Grand Ballrooms este un centru de evenimente care iti ofera un spatiu generos si toate elementele ce iti sunt necesare. (flipchart, video proiectoare, sonorizare, aranjament tip conferinta, coffe break etc)


Training
Ai pregatit angajatilor tai posibilitatea de a dobandi noi cunostiinte sau abilitati pentru a deveni mai eficienti in atributiile lor. Pune-le la dispozitie un spatiu in care sa se simta confortabil: vino la IMPERIAL Grand Ballrooms.

Nunta ta
NUNTA este un moment unic la care visezi alaturi de perechea ta. Suntem langa tine sa-ti indeplinesti  aceasta dorinta .Aceasta zi  importanta pentru tine,  dar si pentru noi,  IMPERIAL Grand Ballroom,  iti va ramane cea mai minunata amintire cu care te vei mandri! Experienta noastra, de peste 10 ani, ne recomanda sa-ti fim consilierul perfect .


Arta culinara

Bucataria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare: rasfatam clientii cu cele mai apetisante preparate lasandu-le posibilitatea de a-si personaliza si alege singuri varianta de meniu potrivita . Meniuri variate, concepute de maestrii bucatari atat din bucataria traditionala dar si internationala. Puteti savura fiecare sortiment la degustarile organizate special pentru clientii nostri.

Servicii

IMPERIAL  ofera serviciile complete pentru  organizarea evenimentelor de succes

Saloanele Imperiale   reusesc sa impresioneze printr-un design luxuriant, dar si prin atmosfera calda si prietenoasa, precum si prin o delimitare atenta a saloanelor, putand gazdui intre o  80 - 500 persoane.
Parcarea generoasa (peste 150 locuri), pazita,va va scuti de grija gasirii unui loc de parcare.


Spatiul acestei locatii evenimente este structurat in trei parti atent delimitate cu spatii de primire individuale tip lounge, personalizate cu gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ma bucur ca esti online si putem discuta !