joi, 30 mai 2013

Nuntile in diverse stiluri

Daca tematica nuntilor poate fi foarte diferita, in ceea ce priveste stilul nuntilor acestea par a fi doar cateva, sau cel putin cele mai importante sunt in numar de aproximativ 5!
 Astfel, nunta poate poate fi incadrabila in stilul romantic, vintage, modern, rustic sau americana



Nunta Americana
In ceea ce priveste nuntile Americana aceasta trebuie sa fie in aer liber, fie ca sa desfasoara intr-o locatie cu importanta istorica sau pe marginea unui lac, prospetimea naturii nu va fi doar o sursa de inspiratie ci si un mediu excelent in care o nunta se poate desfasura.
O nunta la mare poate avea loc pe plaja si bineinteles decoratiunile se pot inspira din mediul marin.
Nunta vintage
Nuntile vintage se bazeaza pe readucerea perioadei 1920-1940 in trend-uri.
Astfel, in loc de limuzina glamour pentru miri puteti opta pentru o masina de epoca. Dantela, perlele si aranjamentele florale bogate sunt elemente de nelipsit. Penele, candelabrele, coliviile, oglinzile venetiene, arcadele feroase cu trandafiri sau catifeaua pot face ca sala in care are loc nunta ta sa fie super potrivita.
Marturiile, invitatiile, tortul trebuie sa fie si ele in acord cu tematica si stilul nuntii iar astfel sa obtii atmosfera dorita si ambianta vintage pe care o aveai in minte.
 Nunta romantica
Pentru o nunta in stil romantic lumanarile sunt companioanele perfecte. O multime de lumanari amplasate in sala vor difuza o lumina placuta, misterioasa.
De asemenea muzica trebuie sa aiba semnificatie pentru voi ca si cuplu; melodii de dragoste, ce au un mesaj de transmis.
Totodata juramintele personalizate pot avea un efect mai mult decat pozitiv, scrieti-va singuri juramintele si faceti promisiunile ce le considerati importante.
Pentru o nunta romantica poate fi indicata si o plimbare cu trasura, de la biserica la restaurant, astfel incat veti avea ocazia sa admirati frumusetea imprejurimilor.
Mireasa poate purta palarie sau voaleta .
Nunta moderna
 La o nunta moderna dansul mirilor poate fi foarte diferit de cel clasic. Mai multe melodii, mai ritmate, mai multe genuri de muzica.
Domnisoarele de onoare nu trebuie sa se imbrace la fel. Exista buchete ce atunci cand le arunci se desprind in mai multe si astfel nu doar o domnisoara va avea buchetul ci mai multe.
Mireasa moderna poate opta pentru mai multe rochii. Daca nu doresti sa achizitionezi doua rochii de mireasa, poti opta pentru una ce are partea de jos detasabila, astfel obtii doua tinute intr-una singura :)

Nunta Rustica
Pentru o nunta rustica trebuie ales un restaurant traditional,rustic
Se pot folosi ca decoratiuni pene, spice de grau, saculeti, iar aranjamentele florale pot fi compuse din flori de camp. In ceea ce priveste meniul, preparatele si bauturile traditionale sunt perfecte pentru nunta ta rustica. In plus, paleta de culori ce doresti sa o utilizezi se poate inspira din culorile anotimpului in care are loc nunta.