sâmbătă, 3 august 2013

Idei pentru o nunta originala





Petrecerea de nunta ramane o amintirie vie, toti viitorii miri isi doresc  idei originale si impresionante. Pentru a evita banalul (majoritatea nuntilor au multe in comun) puteti apela la cateva idei
Voi expune mai jos, cateva idei cu un efect surpinzator in cadrul unei petreceri de nunta, idei ce poate vi se par noi, poate cunoscute, ori despre care posibil nu detineti suficiente informatii. Indiferent de situatie, aceste idei creaza o atmosfera deosebita si vor impresiona cu siguranta! 
Cascada de sampanie
Madame de Pompadour spunea ca: “Sampania este singura bautura ce face o femeie frumoasa dupa ce bea un pahar”.
Cascada de sampanie se amplaseaza in zona de primire-lounge , astfel invitatii vor fi intampinati de  miri intr-un mod inedit.

Figurinele  si frapierele din gheata personalizate.
Trend-ul in materie de decoratiuni ce pot asigura reusita unei petreceri de nunta, o reprezinta formele modelate in gheata sau frapierele din gheata personalizate~ in special cu florile reprezentative decorului ales deja pentru salon. Se realizeaza  destul de dificil si  se intretin cu grija, mai ales daca doriti o nunta vara . Insa atmosfera creata, merita atat investitia(nu foarte mare dealtfel) si efortul organizatorilor. Figurinele de gheata (de obicei lebede, ingerasi , inimioare etc) pot fi amplasate pe un suport special si frumos ornat in fata restaurantului, eventual in fata scarilor peste care puteti aseza un covor rosu plin cu petale de trandafiri. Fiindca majoritatea petrecerilor de nunta au loc noaptea, figurinele pot fi ilumitate astfel incat sa se creeze un decor superb. Pot fi amplasate si in zona de primire, acolo unde de obicei se formeaza zona de socializare si ideal ar fi sa nu lipseasaca mesele de cocktail.
Fantana de ciocolata
Amplasata in interiorul salonului, intr-un decor de fructe sculptate si eventual un candy bar macarons, cascada de ciocolata va impresiona orice invitat, care va savura cu placere gustul dulce si aromat al fructelor combinate cu ciocolata. Cascada de ciocolata  va ramane ca o amintire minunata si dulce si va da un plus de eleganta petrecerii. Puteti opta pentru ciocolata alba, neagra sau cu lapte.
 Perechi de dansatori profesionisti
Una din problemele pe care si le fac mirii fi prezenta pe ringul de dans si atunci trebuie sa “spargeti cumva gheata”Pentru a elimina timiditatea (frecventa printer invitati) si pentru o atmosfera plina de animatie si totodata exotica, prezenta uneia sau doua perechi de dansatori profesionisti pot face un spectacol superb la nunta voastra. Mai mult, acestia pot ramane in continuare la nunta si se pot pierde printre invitati, aducandu-i pe ringul de dans.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ma bucur ca esti online si putem discuta !