marți, 1 octombrie 2013

Petreceri Craciun Imperiale !



Petreceri de Craciun Imperiale !
Va prezentam propunerile Grand Imperial Ballrooms pentru petrecerile de sfarsit de an 2013 !!! http://www.salonimperial.ro/meniuri-petrecere-craciun.php
Despre noi
IMPERIAL Grand Ballrooms  ofera o noua dimensiune a luxului si serviciilor de calitate. Saloanele Imperial va ofera grandoarea, eleganta si stralucirea de la Curtea Regelui !

Imperial este brand-ul de care aveti nevoie pentru reusita evenimentelor firmei  Dvs.
Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde de fiecare data veti simti nevoia sa reveniti.

Petreceri reusite
Sarbatorile de iarna sunt mereu un prilej de bucurie si multumire sufleteasca. Fie ca doriti sa multumiti angajatilor dumneavoastra pentru loialitatea profesionala din anul precedent, fie ca doriti sa-i motivati pentru proiectele viitoare, organizarea petrecerii de sfarsit de an va fi cu siguranta un moment placut pentru intreaga echipa.
Craciunul si in general sarbatorile de iarna pot fi celebrate printr-un eveniment cu o atmosfera plina de eleganta si rafinament, ori printr-o petrecere plina de culoare , cu decoratiuni specifice .Optiunea dumneavoastra poate fi oricare, organizarea unui astfel de eveniment trebuie sa satsisfaca asteptarile fiecarui angajat din echipa dumneavoastra Ne vom ocupa personal ca acest eveniment de Craciun sa fie unul remarcabil din absolut toate punctele de vedere! Experienta ne recomanda.

Ce oferim

Va oferim trei saloane decorate in stil aristocrat de catre designeri de top.

Saloanele : Elisabeta (max 330 pers sitting), Ludovic (max 130 pers sitting)si Victoria (max 160 pers sitting) situate in zona rezidentiala Aviatiei/Pipera Pipera. Parcare pazita, rezervata clienti Imperial -250 locuri.



 Veti face cunostinta cu o echipa formata din profesionisti pasionati cu o experienta relevanta in industria evenimentelor de top care va vor sta la dispozitie atat in perioada de organizare, cat si pe intreaga durata a evenimentului. Bucataria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare: rasfatam clientii cu cele mai apetisante preparate lasandu-le posibilitatea de a-si personaliza si alege singuri varianta de meniu potrivita . Oferim meniuri variate, concepute de maestrii bucatari, atat din bucataria traditionala dar si internationala.


Satisfactie
Petrecerea de Craciun a companiei dumneavoastra va deveni cel mai asteptat moment de catre invitati si cea mai frumoasa amintire pentru cei participanti. Tratam evenimentul dumneavoastra cu arta, precizie si excelenta !
Echipa Imperial

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ma bucur ca esti online si putem discuta !