duminică, 31 martie 2013

Baluri si banchete 2013

Meniu Baluri & Banchete 20 Euro (TVA inclus)/persoana bufet suedez sau servire individuala

Gustari Reci (platouri)

  • Tartine cu crema ficatei pui
  • Trandafir salam de Sibiu
  • Chiftelute romanesti
  • Rosie cu salata de vinete
  • Ardei cu crema branzeturi si marar
  • Icre pe castravete
  • Rulouri cruditati cu sunca Praga
  • Legume fresh
  • Mix masline

FEL PRINCIPAL (Chaffing Dish)

  • Frigarui de pui (file la gratar, condimente grill)
  • Cotlet de porc garnisit cu bacon si usturoi
  • garnitura cartofi la cuptor ( rozmarin si ulei de masline)
  • Salata varza bicolor
Specialitati paine: Minichifle albe,Minichifle de secara
Cafea Expresso Lavazza - consum nelimitat

In Cazul in care doriti:

Open Bar Non-alcoolice - nelimitat 4 euro/pers

  • Apa minerala si minerala
  • Gama Pepsi , Pepsi Light
  • 7Up, Mirinda , Kinley
  • Suc natural Prigat (portocale, piersici, mere)

OPEN BAR Alcoolice Nelimitat 9 Euro (TVA inclus)/pers

  • Whisky , Vodka
  • Martini ,Campari
  • Vin alb si rosu , Bere Tuborg
  • Décor salon - 2,5 Euro (TVA inclus)/pers(Tva inclus)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ma bucur ca esti online si putem discuta !